Met een bijzondere interesse in mens en natuur en een ruime ervaring als verpleegkundige, heb ik de keuze gemaakt om me volledig toe te gaan leggen op natuurlijke gezondheidsondersteuning in mijn eigen praktijk; De Triangel. 

De kennis die door mij is opgedaan in de reguliere zorg zie ik als sterke troef. Ik ben in ’89 begonnen aan mijn opleiding als verpleegkundige. Na die tijd heb ik vele scholingen en bijscholingen gevolgd. Ik ben ondermeer werkzaam geweest op afdeling; Reumatologie/Neurologie in het huidige Amphia ziekenhuis, Cardiochirurgie in de Klokkenberg en op de Intensive Care van het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal.

De interesse in de natuurlijke manier van genezen is altijd aanwezig geweest. Een persoonlijke aversie tegen het feit dat in de reguliere gezondheidszorg zo gemakkelijk medicatie wordt voorgeschreven. Men kijkt niet altijd even goed naar de onderliggende oorzaak van de klacht maar bestrijdt slechts symptomen. Zo kunnen slaappillen en pijnstillers tijdelijk verlichting bieden, maar hebben vaak vervelende bijwerkingen. Vervolgens worden regulier bijwerkingen van de medicatie wederom bestreden met medicatie. Tevens liep ik in de reguliere zorg tegen de beperking aan om naar de mens als geheel te kijken, in plaats van naar de ziekte of het zieke orgaan. Deze aspecten in combinatie met mijn leergierigheid hebben geleid tot het realiseren van een eigen praktijk voor reflexzonetherapie en natuurlijke gezondheidsondersteuning. Al tijdens mijn werkzame periode binnen het ziekenhuis was ik bezig met een opleiding tot Orthomoleculair therapeut, een opleiding tot Bach-bloesemtherapeut en Gewichtsconsulent. 

Na het afronden van een 4-jarige Hbo-opleiding tot Reflexzone therapeut ben ik ervan overtuigd een goed instrument in handen te hebben om op een natuurlijke manier de mens te kunnen ondersteunen bij een verstoring van zijn gezondheid.

Want als gezondheid (even) niet vanzelfsprekend is zijn wij ons meer dan ooit bewust van het belang hiervan. Een gezond persoon heeft 1000 wensen, een ziek persoon heeft tenslotte maar één wens. Bij deze ene wens ligt voor mij de grote uitdaging.

Hebt u klachten en twijfelt u of ik eventueel iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Veel aandoeningen hebben baat bij reflexzonetherapie. Ik hoop u ondersteuning te kunnen bieden in mijn praktijk en verwelkom u graag. 

Marita Krijnen Aarts

Wat mensen zeggen:

Bijzondere interesse in mens en natuur